Souhlas se zpracováním osobních údajů a poučení subjektu


1. Osobní údaje, které budou zpracovány:
• jméno a příjmení,
• poštovní adresa,
• fakturační adresa,
• emailová adresa,
• telefonický kontakt,
• IP adresa,
• Cookies.

2. Účelem zpracování osobních údajů je:
Zpracování objednávky pro prodej a zasílání obchodních nabídek Správce.

Doba zpracování osobních údajů je:
Po dobu trvání smlouvy a následně ještě jeden rok od jejího ukončení.

3. Osobní údaje mohou být poskytnuty následujícím třetím osobám:

Česká pošta s.p. IČO:47114983 DIČ:CZ47114983 / Dopravní společnost

Zásilkovna s.r.o. IČO:28408306 DIČ:CZ28408306 / Dopravní společnost

General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. IČO:26087961 DIČ:CZ26087961 / Dopravní společnost

Smartsupp.com s.r.o. IČO:03668681 DIČ:CZ03668681 / Poskytovatel live chatu

Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.

Subjekt údajů prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů*, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.



*Poučení Subjektu údajů

Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“), informuje, že:
• osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek,
• důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o zasílání obchodních nabídek Správce, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné,
• při zpracování osobních údajů Subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování / může dojít k automatizovanému rozhodnutí o zamítnutí žádosti o zaměstnání, bude-li Subjekt údajů u Správce evidován jako neúspěšný uchazeč,
• Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
• Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám,
• Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.